Dr. Bégány Attila képviselőjelölt

2006-02-08 21:25
-A +A

Dr. Bégány Attila, a Jobbik Magyarországért Mozgalom belvárosi elnöke 48 éves jogász, felesége tanárnő, gyermekei: Réka, Csenge és Levente. Életelve szerint a magyar nemzethez vagy az Istenhez való tartozás nélkül is lehet élni, de nem érdemes.

A kereszténység eszmeiségét iránytűként kell az alkotmány általános rendelkezései közé emelni, az emberi jogok mellé. Ekkor világos lenne pl. az is, hogy a homoszexuálisok nem házasodhatnak és nem fogadhatnak örökbe gyermeket. A gyermekvédelmet különösen fontosnak tartja Bégány, ezért fújta le festékszóróval a Bástya utcai óvoda közelében lévő pornóbár közerkölcssértő képeit.

A szovjet megszállók emlékművét vigyék el a Szabadság térről! A Lánchíd és az Akadémia előtti Széchenyi teret ne hívják Roosevelt térnek! Nem csak az V., de a XIII. kerületi nyugdíjasoknak is járna a fűtéstámogatás, amit a Belvárosban a MIÉP-Jobbik a Fidesszel összefogva ért el.

Ajánlott cikkek

Közel egynapos előkészület után került megrendezésre Végegyházán az újabb ingyenes ruha és ételosztási akciónk.
Amíg a Jobbik bérunióval küzd a nyugati bérekért, addig a Fidesz ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony fizetéseket Miskolcon is.
Keményebben lépne fel a hálapénz ellen a Jobbik, hogy végképp száműzze a jelenséget.
Fizetni kell a fúrt és ásott kutak fenntartásáért.
A miskolci fideszes városvezetés idén is bizonyította, hogy csak a politikai marketing fontos a számára a valós problémák megoldása helyett.
Az állandó magyarországi lakcímmel rendelkező állampolgárok jelenleg csak személyesen a külképviseleteken szavazhatnak.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 március