7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Felszólítjuk az önkormányzatot, hogy a vádaskodások és a hazugságok terjesztése helyett inkább számoljon el a városlakók felé a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítványnak juttatott százmilliókkal
Győrffy Balázs államtitkár úgy jutott földvásárlási pozícióba, hogy sofőrjét strómanként alkalmazta, az ő nevére, képviselői tiszteletdíját fedezetként felajánlva több százmillió forint hitelt vetetet
A Jobbik kész szakmai kompromisszumra, de továbbra sem fog asszisztálni ahhoz, hogy alaptörvényben rögzítsenek egy túlhatalmi törekvést - Ózdon és Salgótarjánban ülésezik a héten a Jobbik frakciója
A Jobbik a NEK határozatában elfogadott hét ponttal egyetért, és úgy gondolja, hogy ezek jelentik a legnagyobb problémát az ágazatban, s amelyekre haladéktalan válaszokat kell adni.
Janiczak Dávid: A szánalmas fideszes hazugságért természetesen megteszem a szükséges jogi lépéseket.
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Jobbik-alapszervezete folyamatosan követeli a szervezett bűnözői csoportok elleni hatékonyabb fellépést.

2016 február