7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Hazugságbizonyítványt kapott a kormánypárti sajtó.
Megrendítő a magyar diákokat szállító autóbusz olaszországi tragédiája.
A Jobbik ismét benyújtja az egynapos és a hosszú hétvégére szóló autópálya-matrica bevezetéséről szóló javaslatát az Országgyűlésnek.
A Fidesz megint mást mond és mást cselekszik.
A Jobbik IT Netkampány Csoportja grafikai pályázatot ír ki pólódizájn elkészítésére, lehetőséget biztosítva tehetséges, fiatal grafikusoknak arra, hogy munkájukat emberek ezrei ismerhessék meg.

2017 január