7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A nemzetpolitikai szempontból eddig is káros folyamat mostanra konkrét gazdasági válsággal fenyeget
A Jobbik antikorrupciós munkacsoportja Lengyel Róbert, Siófok polgármestere közreműködésével újabb bűncselekménygyanús ügyletre bukkant a Balaton-parti város korábbi vezetése idejéből.
A Jobbik továbbra is felháborítónak tartja, hogy a harmadik Orbán-kormány - minden korábbi ígéretét felrúgva - a nemzeti vagyon növelése helyett eladta az állami földvagyon döntő részét.
Mostantól Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is van „mosolygós” intézmény, ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót a Jobbik.
A Jobbik legújabb Békés megyei szervezetének az életre hívása Dr. Szabó Ervin választókerületi elnök, és László Attila választókerületi szervező közreműködésével jött létre.
Dúró Dóra írásbeli kérdéssel fog Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordulni.

2016 augusztus