7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Világos választóvonal húzható a Fidesz és Jobbik között a politikai arrogancia és a korrupció esetében
A Fidesz a baloldallal Quaestor-koalíciót alkotva védte a csaló brókereket.
A bevándorlók ezreit elfogó ásotthalmi mezőőrség egy eléggé lestrapált Lada Nivával közlekedik, amely igencsak cserére szorul.
Álláspontunk, véleményünk szerint a többség, állszempontokra hivatkozva az ellenzéki vélemény megnyilvánulásának kizárására törekszik. A Jobbik részéről mindez elfogadhatatlan!
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel a népesedéspolitikai sikerpropagandával, mert a magyarság demográfiai állapota válságos.
Ezúttal Sátoraljaújhelyen erőszakoltak meg egy nőt.

2015 július