7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselői ott lesznek pénteken a parlamentben, és a törvénymódosítás ellen fognak szavazni.
A Jobbik szerint a szinte kizárólag Andy Vajna fideszes kormánybiztosnak kedvező jogszabály kárvallottja elsősorban a hazai költségvetés.
A végrehajtói túlkapások több százezer honfitársunk életét keseríti meg.
Ezúttal a Magyar Időkről mondta ki a bíróság, hogy hazudott.
A Jobbik teljes támogatásáról biztosítja a Tesco-nál megindított bérharcot és a munkáltató megalázó béremelési ajánlata miatt kilátásba helyezett demonstrációt.
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik annak érdekében, hogy a lakossággal összefogva megépüljön a 26-os számú főút elkerülő szakasza Sajószentpéter és Ózd között.

2017 június