7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A küldöttek egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget újabb két évig, azaz 2018 decemberéig Bana Tibor töltse be.
A Jobbik arra szólítja fel a kormányt, hogy fejezze be a piszkos trükkjeit a piszkos pénz megtartása érdekében.
A szabadságukról, karácsonyi előkészületükről visszarendelt dolgozók vajon milyen juttatást kapnak cserébe munkakörükbe nem tartozó feladatuk ellátásért?
Vona Gábor Facebook-bejegyzése.
Azért kell 10 és 100 milliárdokat elkölteni a közpénzekből, hogy „a Kárpátok új géniuszát hatalomban tartsák”.
Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára.

2016 december