7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Miskolc Holding igazgatósága 3 százalékos béremelést ígért a 2015-ös évre többek között a miskolci közlekedési vállalat dolgozóinak.
Fotó: Béli Balázs
Baumgartner László párton kívüliként, de jobbikos színekben Zalában egyedüliként szerzett településvezetői pozíciót.
A kormány szándékosan nem alkotja meg azt a rendeletet, amely lehetővé tenné bizonyos régiókban a boltok vasárnapi kinyitását.
A nemzeti radikális párt München és New York után a brit fővárosban alakított baráti kört.
A Jobbik értetlenül áll az újabb elképesztő terv előtt, és elutasítja a lerakás tervét, mely álláspontot a testületi ülésen is képviselni fogjuk.
A közétkeztetés szinte valamennyi diákot érinti, így annak minősége nagyban befolyásolja a jövő generációjának életét.

2015 július