7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Jobbik szerint pökhendi és ostoba a fideszesek hozzáállása a gyár és a bajba jutott beszállítók ügyéhez.
Május 26-án délelőtt tartotta városunk képviselő-testülete soros ülését, melyen zömében beszámolók kerültek elfogadásra.
Egy gázszerelőből lett a legnagyobb fideszes oligarcha
Egyed Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő kezdeményezésére immár másodszor került sor az Állatvédelmi Kerekasztal ülésére.
A hétvégén tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik Magyarországért Mozgalom.
Sokatmondó, hogy a Fideszhez közelálló média épp az őszödi beszéd elhangzásának tizedik évfordulóján járatja csúcsra a hazugságbeszédet.

2016 május