7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Az iskolakezdés időszakában hatványozottan tapasztalható, hogy Budapesten komoly kihívás közlekedni.
A Jobbik addig tartja fent a Verseny utcai piac blokádját, ameddig vissza nem vonják az ideiglenes menekülttábor tervét.
Mennyibe kerül egy bevándorló napi ellátása? - többek között ezzel a kérdéssel fordultak Pintér Sándor belügyminiszterhez Apáti István és Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselők.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom aggodalmának ad hangot és rendkívül károsnak tartja a Magyar Honvédség szerepvállalását a balti országok légterének védelmében.
Új, rovásírásos helyiségnév táblával gazdagodott Bükkábrány augusztus 29-én szombaton.
A vasárnapi két tapolcai időközi önkormányzati képviselőválasztáson a tapolcaiak a Jobbik jelöltjeinek, Décsey Sándornak és Pass Sándornak szavaztak bizalmat.

2015 szeptember