Szemétszedés Galgahévíz határain!

2009-05-17 00:14
-A +A

[img_assist|nid=6416|title=A galgahévizi lelkes csapat|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=113]A Jobbik Galgahévízi Alapszervezete 2009. május 9-én szemétszedést szervezett, melyre szóróanyaggal és plakátokkal hívtuk fel a lakosság figyelmét. Biztosítottuk az ásványvizet, a gumikesztyűt és a szemeteszsákot.

A szemétszedésre kis, de lelkes csapat verbuválódott össze, aminek eredménye, hogy a számunkra a polgármesteri hivatal által finanszírozott 3 konténer 2 órán belül megtelt. Sokan előítéletekkel álltak neki, és meg voltak győződve, hogy a szemét nagy részét, a helyi romák vitték ki, de nem így történt. Megtaláltuk a tisztes gazdák számláit, és munkájuk kellékeit. Büszkék lehetnek magukra! Megelégedve tehetik párnáikra fejüket, és elégedetten gondolhatnak rá, mit is hagytak a gyermekeiknek szánt földön.

A munka végeztével rendesen fogyott a zsíroskenyér és a vöröshagyma. Ezutón is szeretnék köszönetet mondani a résztvevőknek. Köszönjük! Találkozzunk jövőre, reméljük többen leszünk, és kevesebb szemét lesz környezetünkben. Ne feledje senki, a szemetet fillérekért átveszik. És tiszta környezetben sétálhatunk, sportolhatunk. És a legfontosabb, tudjuk mit hagyunk az utókornak örökségül.

{B}Bobos Ferenc{/B}
a Jobbik Galgahévízi elnöke.

Ajánlott cikkek

Tavasztól visszaszerzik a termőföldet a Mészáros-féléktől.
A pártállam egyik legfőbb sajátossága az, amikor egy párt nemcsak az állami szerveket, de a demokráciákban fontos ellenőrző szerepet betöltő médiát is a teljes uralma alá akarja hajtani.
Elfogadhatatlan Orbán terve, hogy pakisztáni és egyéb harmadik világbeli vendégmunkások tömegét telepítse Magyarországra.
Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról.
A Jobbik parlamenti javaslatot nyújtott be, hogy kezdeményezze a visegrádi országok (V4) eddig nem létező, állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását.
Ünnepi megemlékezés az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének 61. évfordulóján.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 október