MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen kormányváltó erő, melyet bizonyít, hogy egyre többen lépnek tagjaink sorába, és folyamatosan alakulnak az új helyi szervezetek.
Sok sikert kívánunk az új szervezetnek!
A Jobbik hatékonyabb módszertant tart szükségesnek a hazai nyelvoktatásban annak érdekében, hogy a diákok ugyanannyi idő alatt jobb nyelvtudást kapjanak az iskolákban.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata üdvözli a tegnap meghozott döntést, miszerint újra beengedik a Ferencváros szurkolóit a csapat mérkőzéseire 3 év eltelte után.
Végrehajtási moratóriumot, illetve a kilakoltatások azonnali felfüggesztését, továbbá a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.
Tavasztól visszaszerzik a termőföldet a Mészáros-féléktől.

2017 október