MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

Közel egynapos előkészület után került megrendezésre Végegyházán az újabb ingyenes ruha és ételosztási akciónk.
Amíg a Jobbik bérunióval küzd a nyugati bérekért, addig a Fidesz ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony fizetéseket Miskolcon is.
Keményebben lépne fel a hálapénz ellen a Jobbik, hogy végképp száműzze a jelenséget.
Fizetni kell a fúrt és ásott kutak fenntartásáért.
A miskolci fideszes városvezetés idén is bizonyította, hogy csak a politikai marketing fontos a számára a valós problémák megoldása helyett.
Az állandó magyarországi lakcímmel rendelkező állampolgárok jelenleg csak személyesen a külképviseleteken szavazhatnak.

2017 március