MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

A nemzetben gondolkodó magyarságot pótolhatatlan veszteség érte.
Reagálás Rogán Antal rádióinterjújára.
Indul a Jobbik új plakátkampánya
Vona Gábor a Facebook-oldalán reagált Rogán Antal brüsszeli bejelentésére.
Rogán Antal jelentette be, hogy Magyarország kész fogadni olyan 14-18 év közötti migránsokat, akik alávetik magukat a DNS vizsgálatnak.
Egy jó kormányzás ismérve az, hogy olyan Magyarországot teremtsen, ahova érdemes hazatérni külföldről.

2017 április