MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

2018-ban elhozzuk a változást Dél-Békésbe is!
A nemzeti konzultáció egyetlen célja az volt, hogy az egyre fogyó kormánypárti tábort még 2018-ban utoljára egyben tartsa Fidesz.
A Jobbik szerint hamarosan összegyűlhet az ellenzéki oldalon annyi aláírás, hogy az Alkotmánybíróság elé kerülhessen a pártfinanszírozási törvény előző héten elfogadott módosítása.
Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit.
Elfogadhatatlan a patinás klub átjátszása!
Továbbra is a törvények felett áll a kormánysajtó.

2017 június