MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

A cikkben kiszámolt árak köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.
Eddig egyetlen párt telepített be Magyarországra migránsokat – húszezret – ez pedig a Fidesz.
Az ÁSZ jelentéstervezetét, a Jobbik gazdasági igazgatójának kapcsolódó észrevételeivel együtt feltöltöttük a www.jobbik.hu honlapunkra.
Ötpárti határozat született a magyar sport ünnepnapjairól.
Csütörtök estig 4041 ember fizetett be támogatást a Jobbik bankszámlájára, összesen 34 997 232 forint értékben.

2017 december