MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, valamint Mirkóczki Ádám a térség országgyűlési képviselő-jelöltje közösen járták be Eger-Füzesabony országos egyéni választókerületet.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom idén is a Városligetben ünnepli augusztus 20-án az államalapításunkat.
A Jobbik arra kéri a kormánypártokat és az ellenzéket, hogy támogassák egy a Fidesz 2010-es választási kampányának költségeit vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását.
A Jobbik választ vár Miskolc fideszes vezetésétől: hány lakást fognak még megszavazni a számozott utcaiaknak?
Felmerült a gyanú, hogy a Fidesz a 2010-es választási győzelmét olyan nyomott árú, vagy éppen le sem számlázott plakátoknak és egyéb hirdetéseknek köszönheti, ami kimerítheti a választási csalást.
Egyre több panaszt kap a Jobbik a romló miskolci közbiztonság miatt.

2017 augusztus