Molnár Tamás lemondott alelnökségéről

2006-09-20 01:36

Molnár Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Elnökségének kérésére benyújtotta lemondását a párt alelnöki tisztségéről, amelyet az elnökség egyhangúlag elfogadott. Az elnökség kérésének oka az volt, hogy Molnár Tamás Budapest V. kerületében a Rendpárti Egyesület színeiben indul egyéni és listás képviselőjelöltként a 2006-os önkormányzati választásokon, szemben a Jobbik által is támogatott, jobboldali összefogás jelöltjeivel, s az ilyen esetet a Jobbik alapszabályzatának 205. § (1) e. pontja tiltja.

Kovács Dávid,
a Jobbik elnöke

Közel egynapos előkészület után került megrendezésre Végegyházán az újabb ingyenes ruha és ételosztási akciónk.
Amíg a Jobbik bérunióval küzd a nyugati bérekért, addig a Fidesz ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony fizetéseket Miskolcon is.
Keményebben lépne fel a hálapénz ellen a Jobbik, hogy végképp száműzze a jelenséget.
Fizetni kell a fúrt és ásott kutak fenntartásáért.
A miskolci fideszes városvezetés idén is bizonyította, hogy csak a politikai marketing fontos a számára a valós problémák megoldása helyett.
Az állandó magyarországi lakcímmel rendelkező állampolgárok jelenleg csak személyesen a külképviseleteken szavazhatnak.

2017 március