Molnár Tamás lemondott alelnökségéről

2006-09-20 01:36

Molnár Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Elnökségének kérésére benyújtotta lemondását a párt alelnöki tisztségéről, amelyet az elnökség egyhangúlag elfogadott. Az elnökség kérésének oka az volt, hogy Molnár Tamás Budapest V. kerületében a Rendpárti Egyesület színeiben indul egyéni és listás képviselőjelöltként a 2006-os önkormányzati választásokon, szemben a Jobbik által is támogatott, jobboldali összefogás jelöltjeivel, s az ilyen esetet a Jobbik alapszabályzatának 205. § (1) e. pontja tiltja.

Kovács Dávid,
a Jobbik elnöke

2018-ban elhozzuk a változást Dél-Békésbe is!
A nemzeti konzultáció egyetlen célja az volt, hogy az egyre fogyó kormánypárti tábort még 2018-ban utoljára egyben tartsa Fidesz.
A Jobbik szerint hamarosan összegyűlhet az ellenzéki oldalon annyi aláírás, hogy az Alkotmánybíróság elé kerülhessen a pártfinanszírozási törvény előző héten elfogadott módosítása.
Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit.
Elfogadhatatlan a patinás klub átjátszása!
Továbbra is a törvények felett áll a kormánysajtó.

2017 június