Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A fideszes urizálás napjának nevezhető a mai, hiszen egyszerre két olyan luxuskategóriás esetre is fény derült, mely okkal háborítja fel a hónapról hónapra élő magyar embereket.
A szegedi Jobbik gazdasági indokokat sejt az óvodabezárások hátterében, az intézkedést továbbra is megalapozatlannak és átgondolatlannak tartják.
A Jobbik szerint amíg a kormány nem látja be, hogy alapvető reformok kellenek az oktatási rendszerben, addig a köznevelési kerekasztaltól sem várható semmi érdemi lépés.
Magyarország terrorfenyegetettségéről és a déli határokon ismét erősödő illegális bevándorlásról is tájékozódott keddi zárt ülésén az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága.
A Jobbik tiltakozik az egynapos sebészet megszüntetése ellen, valamint a hasonlóan elhibázott döntések elkerülése érdekében indítja el valódi nemzeti konzultációját.
Szeged vonzáskörében a Jobbik aktivistái számos jelét találják annak, hogy a migránsok beszivárgása immáron folyamatossá vált. Naponta több tucatnyian jutnak át a határzáron.

2016 február