Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselői ott lesznek pénteken a parlamentben, és a törvénymódosítás ellen fognak szavazni.
A Jobbik szerint a szinte kizárólag Andy Vajna fideszes kormánybiztosnak kedvező jogszabály kárvallottja elsősorban a hazai költségvetés.
A végrehajtói túlkapások több százezer honfitársunk életét keseríti meg.
Ezúttal a Magyar Időkről mondta ki a bíróság, hogy hazudott.
A Jobbik teljes támogatásáról biztosítja a Tesco-nál megindított bérharcot és a munkáltató megalázó béremelési ajánlata miatt kilátásba helyezett demonstrációt.
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik annak érdekében, hogy a lakossággal összefogva megépüljön a 26-os számú főút elkerülő szakasza Sajószentpéter és Ózd között.

2017 június