Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik Magyarországért Mozgalom többször figyelmeztetett már a hivatalos okmányok nélkül, beazonosíthatatlan személyazonosságú bevándorlókban rejlő veszélyekre.
A kormány ne csak a hozzá közelálló Guaestor-botrány károsultjait kárpótolja, hanem mindenkire terjessze ki ezt.
A Jobbik továbbra is határozottan elutasítja az állami földek eladását. Hazánk termőterületeinek csupán 10%-át kitevő állami tulajdoni arányt nem lenullázni kellene, hanem érdemben növelni.
A felhúzott drótakadály az adóforintok elpazarlása, a már megépült kerítésrészek mentén pedig –ahogy az AP videófelvételénis látható–épp a kormány hatóságai működnek együtt az illegális bevándorlókkal
A Jobbik nem hisz abban, hogy dr. Zombor Gábort személyes és családi okok vezérelték lemondásában akkor, amikor mindenki a kormányátalakításról beszél.
Tarlós István főpolgármester a tegnapi napon bejelentette: a VII. kerületi Verseny utcában, a korábbi piac helyén lesz a migránsok új tranzitzónája a fővárosban.

2015 augusztus