Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik évek óta követeli, hogy nyilvánítsák zárttá, majd pedig költöztessék el a debreceni menekülttábort a városban élők nyugalma érdekében.
Nagyon rövid távú Tóbiás József és az MSZP memóriája.
A Jobbik döbbenetesnek és elfogadhatatlannak tartja, hogy Orbán Viktor szerint a délvidéki magyarságnak egyetlen említésre méltó problémája sincs.
A Jobbik arra kéri az MLSZ-t, hogy tegye kötelezővé minden mérkőzést rendező klub számára, olyan szektor kijelölését, ahol a szurkolók szurkolói kártya kiváltása nélkül is megtekinthetik a mérkőzést.
Tegnap utcai zavargásokba torkollott a migránsok garázdálkodása Debrecenben a Sámsoni úton.
A Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akcióval fejezi ki tiszteletét az egészségügyi és szociális ágazat dolgozói felé.

2015 július