Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik ezúton köszöni meg minden angyalföldi polgárnak az eddigi támogatást. Adjunk szárnyakat Angyalföldnek!
A Fidesz-kormányzat még a szlováknál is megalázóbb, kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza a magyarságot az idetelepülni kívánó idegenekkel szemben.
A Jobbik a leghatározottabban fellép minden törvénysértéssel szemben, különösen akkor, ha az saját berkeit érinti.
Államalapításunkat ismét Budapesten ünnepli augusztus 20-án a Jobbik Magyarországért Mozgalom.
A Jobbik támogatja a falu lakosságát minden olyan eszköz alkalmazásában, amellyel meg kívánják akadályozni a menekülttábor létesítését.
Miközben a fideszes oligarchakormány továbbsarcolja a magyar családokat, a pénzükből ingyen mobiltelefont ajándékoz az elítélteknek.

2015 augusztus