Letölthető a Jobbik választási programja

2010-01-20 00:00

A 2010-es országgyűlési választásra a Jobbik mutatja be elsőként a programját, melyet a párt mai kampánykezdetével hoz nyilvánosságra. Már a dokumentum címe – Radikális változás – is utal arra a személetmódra, a gyökeres változás szükségességére, amivel a párt eddig is hozzáállt a mai, súlyos társadalmi problémákhoz, és címéhez hűen számos eddig tabunak számító témával foglalkozik, illetve ad választ a felvetett kérdésekre. A program minden szakterületen számba veszi az elmúlt 20 év hibáit, mulasztásait, és felvázolja a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapelveit, megoldási javaslatait a szebb jövő érdekében. A szakanyagba beépültek a 2006-os választási, a 2007-es Bethlen Gábor és a 2009-es európai parlamenti választási program főbb elemei is. Az elmúlt hónapokban 22 kabinetben több száz szakember dolgozott a programon és az ahhoz tartozó háttéranyagok kidolgozásán. Az így elkészült tervet – az Alapszabály szerint – az Országos Választmány fogadta el. A program bevezető köszöntőjét Morvai Krisztina államfőjelölt, előszavát Vona Gábor kormányfőjelölt írta. A Jobbik anyagi szűkössége miatt egyelőre csak húszezer példányban kinyomtatott, apró betűvel 88 A4-es oldalra tömörített program letölthető (majd házilag is kinyomtatható, fénymásolható) ide kattintva: http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf (Amennyiben nem rendelkezik a dokumentum olvasásához szükséges Adobe Acrobat Reader programmal, innen ingyenesen letöltheti: http://get.adobe.com/reader/)

Németh Szilárdhoz pedig beköttetné az internetet.
A Jobbik az állambiztonsági múlt feltárását sürgeti.
Szerdán Mezőkövesden mutatta be Pakusza Zoltán, a Jobbik megyei elnöke Lukács Attilát, akit a párt országgyűlési képviselőjelöltként indít Borsod 7-es választókörzetében.
Halálával a magyar sport az úszósport iránt elkötelezett, kiváló szakembert veszített el. Nyugodjék békében!
Kedd délután kezdte meg ülését a Jobbik által életre hívott IV. Állatvédelmi Kerekasztal.
Nyíregyházán március végén robbant a hír: vélhetően jóval a piaci ár alatt adták el a belvárosban található MSZMP székházat.

2017 május