Letölthető a Jobbik választási programja

2010-01-20 00:00

A 2010-es országgyűlési választásra a Jobbik mutatja be elsőként a programját, melyet a párt mai kampánykezdetével hoz nyilvánosságra. Már a dokumentum címe – Radikális változás – is utal arra a személetmódra, a gyökeres változás szükségességére, amivel a párt eddig is hozzáállt a mai, súlyos társadalmi problémákhoz, és címéhez hűen számos eddig tabunak számító témával foglalkozik, illetve ad választ a felvetett kérdésekre. A program minden szakterületen számba veszi az elmúlt 20 év hibáit, mulasztásait, és felvázolja a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapelveit, megoldási javaslatait a szebb jövő érdekében. A szakanyagba beépültek a 2006-os választási, a 2007-es Bethlen Gábor és a 2009-es európai parlamenti választási program főbb elemei is. Az elmúlt hónapokban 22 kabinetben több száz szakember dolgozott a programon és az ahhoz tartozó háttéranyagok kidolgozásán. Az így elkészült tervet – az Alapszabály szerint – az Országos Választmány fogadta el. A program bevezető köszöntőjét Morvai Krisztina államfőjelölt, előszavát Vona Gábor kormányfőjelölt írta. A Jobbik anyagi szűkössége miatt egyelőre csak húszezer példányban kinyomtatott, apró betűvel 88 A4-es oldalra tömörített program letölthető (majd házilag is kinyomtatható, fénymásolható) ide kattintva: http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf (Amennyiben nem rendelkezik a dokumentum olvasásához szükséges Adobe Acrobat Reader programmal, innen ingyenesen letöltheti: http://get.adobe.com/reader/)

A köztévé Ma Reggel című műsorának mai adásban Poór Csaba, az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója alulmúlta a Fidesz kommunikációjának amúgy sem magas szintjét.
A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (ReSzaSz) által végzett felmérés eredménye teljesen egybecseng azzal, amit a nép a Valódi Nemzeti Konzultáció keretében is kimondott.
A Jobbik azt szeretné, ha a rabkórházon megspórolt pénzből a Borsod megyei kórházat fejlesztenék.
Az elhazudott, ellopott rendszerváltás a Fidesz és az MSZP közös szégyene.
Tippek a felszabaduló pénzügyi erőforrások elköltésére: oktatás.
Pócs Jánost és minden fideszes országgyűlési képviselőt ezúton is megnyugtatok, hogy a Jobbik-kormány működése alatt elsősorban nem a kasztrálástól, hanem az elszámoltatástól kell tartaniuk.

2017 február