Letölthető a Jobbik választási programja

2010-01-20 00:00

A 2010-es országgyűlési választásra a Jobbik mutatja be elsőként a programját, melyet a párt mai kampánykezdetével hoz nyilvánosságra. Már a dokumentum címe – Radikális változás – is utal arra a személetmódra, a gyökeres változás szükségességére, amivel a párt eddig is hozzáállt a mai, súlyos társadalmi problémákhoz, és címéhez hűen számos eddig tabunak számító témával foglalkozik, illetve ad választ a felvetett kérdésekre. A program minden szakterületen számba veszi az elmúlt 20 év hibáit, mulasztásait, és felvázolja a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapelveit, megoldási javaslatait a szebb jövő érdekében. A szakanyagba beépültek a 2006-os választási, a 2007-es Bethlen Gábor és a 2009-es európai parlamenti választási program főbb elemei is. Az elmúlt hónapokban 22 kabinetben több száz szakember dolgozott a programon és az ahhoz tartozó háttéranyagok kidolgozásán. Az így elkészült tervet – az Alapszabály szerint – az Országos Választmány fogadta el. A program bevezető köszöntőjét Morvai Krisztina államfőjelölt, előszavát Vona Gábor kormányfőjelölt írta. A Jobbik anyagi szűkössége miatt egyelőre csak húszezer példányban kinyomtatott, apró betűvel 88 A4-es oldalra tömörített program letölthető (majd házilag is kinyomtatható, fénymásolható) ide kattintva: http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf (Amennyiben nem rendelkezik a dokumentum olvasásához szükséges Adobe Acrobat Reader programmal, innen ingyenesen letöltheti: http://get.adobe.com/reader/)

A hazugságairól és vesztes sajtópereiről elhíresült Magyar Idők nevű fideszes propagandalap ismét pert vesztett a Jobbikkal szemben szerdán.
Az elmúlt három évben nagymértékben megdrágultak az ingatlanok, s a 3 éve korrekt módon megszabott forgalmi érték és a mai között is óriási eltérés lehet.
"Az elmúlt hétnek nem csak a segítségnyújtás volt a célja, hanem az önkéntes munka fontosságára és szépségére való figyelemfelhívás is."
A Rogán-minisztériumból szerkesztett lapok eddig 70 pert veszítettek a Jobbik ellen, a most megjelent cikkel újabb áldozata lesz a fideszes hazugságkampánynak.
A mai napon a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta, hogy Habony Árpád közszereplőnek minősül.
Pakusza Zoltán arra kérte Miskolc polgármesterét, támogassa a perecesi és kiliáni lakókat abban, hogy lakókörnyezetük fejlődhessen.

2017 szeptember