Tagfelvétel külhonból

Kedves külhoni magyar barátunk!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom alulról építkezve, a semmiből jutott el arra a szintre, hogy a 2014-es országgyűlési választáson több mint egymillió ember támogatta szavazatával, mára pedig az egyedüli kormányképes politikai erő Magyarországon, mely 2015-ben elnyerte első egyéni képviselői mandátumát is. E sikerek kétségtelenül figyelemre méltóak, azonban mi nem elégedhetünk meg ennyivel. A Jobbik alapítóinak ugyanis nem egy ellenzéki párt létrehozása volt a célja, hanem az, hogy tisztességes módon, csak magyar érdekeket szem előtt tartva kormányozzuk majd hazánkat, valódi és tényleges felelősséget vállalva nemcsak az anyaországban, hanem az elszakított területeinken élő, vagy a nagyvilágban szétszóródott magyarság egészének jövőjéért. Célunk tehát csakis az lehet, hogy legkésőbb 2018-ban már kormánypártként legyünk jelen az Országgyűlésben. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy ez egy óriási feladat, melynek teljesítéséhez minden tenni akaró magyarra szükségünk van, jelenlegi határainkon innen és túl egyaránt. Kérjük ezért, ha úgy érzi, hogy Ön is hozzá tudna tenni valamit ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat, jelentkezzen nálunk, segítse munkánkat!

A Jobbik politikai horizontját nem az állam, hanem a nemzet határai szabják meg, ezért kezdetektől fogva kiemelt fontosságúnak tartjuk az elcsatolt területeinken élő magyar testvéreink érdekképviseletét is. Ezért lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy jelenlegi határainkon túl élő nemzettestvéreink is a Jobbik tagjai lehessenek, vagy szimpatizánsként segíthessék munkánkat.

A Jobbik alapszabályának értelmében a párt tagja lehet minden, 16. életévét betöltött, a Magyarországtól elszakított területeken vagy az emigrációban élő magyar is, amennyiben más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat. Az elmúlt években már számos jobbikos csoport alakult szerte a Kárpát-medencében, és azon kívül is létrejöttek első baráti köreink, melyekhez csatlakozni lehet.

Azok jelentkezését is várjuk, akik nem szeretnének a párt tagjai lenni, de szívesen segítenék munkájukkal, tudásukkal vagy anyagiakkal a Jobbik céljainak megvalósulását és népszerűsítenék a pártot jelenlegi határainkon túl. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Amennyiben Ön Magyarországon él, kattintson ide!
Amennyiben az Ön állandó lakóhelye nem a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert jó lenne, ha a gyerekemet nyugodtan engedhetném ki az utcára, annak tudatában, hogy a bűnözők rács mögött vannak.
Szabolcs (34)
Rendet és társadalmi igazságot szeretne Magyarországon. A legnépszerűbb párt a fiatalok körében, és meg szeretné védeni magyar földet, mert Magyarország a magyaroké.
Attila (20)
Azért mert Balczó Zoltánban és a Jobbikban látjuk, hogy ebben az országban gyökeres változás, fejlődés mehet végbe.
József (48)
A Jobbik az egyetlen párt, amely képes felismerni az igazságot, megnevezni a felelősöket és el is számoltatja majd a politikai bűnözőket.Támogatni fogom Őket! Szebb jövőt!
Attila (50)
A Jobbik az egyetlen párt, amely kimondta, hogy nincs olyan, hogy kis értékre elkövetett lopás. Minden lopás bűn, s a dolgozó embereket meg kell védeni az élősködőktől.
Laci (31)