Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbik az egyetlen tisztességes magyar párt, ami hiteles, van mögötte szaktudás, s vannak mögöttük hiteles szakpolitikusok. A programjuk normális és kézzel fogható.
Arnold (25)
A Jobbik színre lépésének kezdete óta szimpatizálok a párttal és a programjával. Számomra sokat jelent, hogy olyan pártra adhatom szavazatomat, akik a magyarságot képviselik.
Imre (60)
A Jobbik csak akkor tud hatalomra kerülni, ha én is és mindenki odateszi magát. Egy dolgunk van, április 6-án elmenni, s rájuk szavazni.
Sonja (34)
Mert a Jobbik tudja, hogy az igazság nem jobbra, nem balra, nem mögöttünk, nem is előttünk, hanem fölöttünk áll.
István (57)
Mert egyet értek a Jobbik célkitűzéseivel és tudom, hogy békésen fogja megvalósítani azokat.
Krisztián (35)