Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Itt az idő, hogy valódi rendszerváltás legyen Magyarországon. Elegünk van a korrupt, csaló politikusokból. Szeretnék olyan országban élni, ahol megbecsülnek és tisztességes bért fizetnek.
Attila (33)
Itt az ideje, hogy a magyar kiálljon a hazájáért és felemelje szavát, hogy ismét élhető, szerethető, biztonságos legyen a szülőföldünk.
Csaba (30)
Azért, mert azt szeretném, ha többet nem aláznák meg Magyarországot az Európai Parlamentben. Az uniós tagságról való népszavazást csak a Jobbik-kormány hozhatja el.
Etelka (57)
Mindig is rosszul érintett az igazságtalanság, az országot bántó támadások pedig főleg. A Jobbik kimondja az igazságot, s ezt tisztelem bennük.
Kitti (21)
Nagyon bízom a Jobbikban. Bízom benne, hogy a devizahitelesek problémájára valódi és visszamenőleges megoldást fog hozni. Az eredeti árfolyamon való elszámolással és kártérítéssel az adósoknak.
Zoltán László (34)