Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert úgy látom, hogy 24 év után először, jött egy olyan párt, ami észreveszi Borsod megye, azon belül Abaúj térség segélykiáltását. Munkát és szebb jövedelmet! Nem akarunk ingyenélők lenni.
Árpád (29)
Mert elegünk van a cigány garázdálkodásból! És hogy a kisfiam egy szebb jövőben nőhessen fel! Elég volt az eltartottakból és a tolvajokból!
Magyarok (25)
Már az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem a Jobbik. Külföldön halottam róluk először, azután ahogyan mind jobban és jobban megismertem őket, tudtam, ez az a párt amire szükségünk van.
K. Albertné K. Ágnes (58)
Mert a politikai elit az elmúlt 24 évben teljesen elzárta az átlag ember elől az érvényesülés lehetőségét. Már mindent ők birtokolnak. Az oktatás nulla, a kórházakban hagyják meghalni az embert.
Kristóf (20)
Ennyi pusztítás után, most már igazán jöhet a Jobbik.
Ottó (73)