Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért, mert Szita Bence, illetve a soroksári hölgy meggyilkolása után fel kell, hogy nyissák a magyar emberek szemét: ez így nem mehet tovább!
László (22)
Le a mentelmi joggal, le a herdálással. Szebb jövőt!
Gábor (30)
Több mint 40 éve dolgozom külföldön. Elegem van, haza akarok végre menni! A devizahitelem soha nem jár le, ha ti nem számoltatjátok el a csaló bankokat. Én Brüsszelben fogom rátok tenni az X-et.
Mihály (59)
Hogy miért? Mert kell egy csapat, ami kiemeli az országot ebből a fertőből, amiben most van. Nem akarom azt hallani még egyszer, hogy:"majd a te fiadnak talán már jobb lesz!"
Béla (43)
Én négy évvel ezelőtt is rájuk szavaztam, s sajnálnám, ha most se ők nyernének. Ezért kérek mindenkit, hogy szavazzon a Jobbikra. Nálunk az egész család ezt teszi. Győzzön a Jobbik!
Gyöngyi (23)