A solingeni áldozat élete többet ér, mint az öcsödié?

A solingeni áldozat élete többet ér, mint az öcsödié?

Nézem a köztévé híreit, a kormányközeli médiát. Szerintük az elmúlt egy hónap legfontosabb hírei: a terrorfenyegetés miatt lemondott bécsi koncert, az angliai gyermekgyilkosságok, a németországi késes támadás vagy a svédországi bandaháborúk. Szerintem meg nem.

Ezek szörnyű események, amelyek valóban felkiáltójelként emlékeztetnek a nyakló nélküli bevándorlás borzalmas veszélyeire. Csakhogy mi Magyarországon élünk. Ahol szinte minden hétre jut egy késelés, ahol egész falvakat, kisvárosokat dúlnak fel brutális bandaháborúk.

Ahol gyerekeket még nem ölnek – de gyerekek már egyre gyakrabban gyilkolnak. Mint például augusztus végén Öcsödön, ahol egy 16 éves fiú 10 éves öccse szeme láttára vert agyon egy 85 éves bácsit. A pénz drogra kellett, mint korábban Jánoshalmán, ahol egy 80 éves nénit gyilkoltak meg brutálisan. Pécsen a minap egy 94 éves embert öltek meg, majd rágyújtották a házát. Akárcsak az Encsencsen két kiló disznóhúsért lemészárolt 69 éves asszonyra.

Ezeket az embereket a saját otthonukban gyilkolták meg. Miközben talán épp a köztévét nézték, és szörnyülködtek, hogy milyen cudar világ van Nyugaton. Mert valójában pontosan ez a cél: hogy Bécsről, Southportról, meg Solingenről beszéljünk. Véletlenül se Öcsödről, Jánoshalmáról, vagy Pécsről.

Borzasztó dolgok történnek Nyugat-Európában, és ennek az okairól őszintén beszélni kell. De az gyomorforgató, hogy az adónkból fenntartott kormánypárti médiagépezetnek a meggyilkolt magyar idős emberek élete fele annyi figyelmet sem érdemel, mint a több száz, vagy ezer kilométerre megölt külföldieké.

Persze a liberális média sem tűzi címlapra ezeket a borzalmakat, ha leközlik is őket, szépen elrejtik a kishírek közé. Nekik sem érdekük, hogy szembesüljünk a hazai véres valósággal, hiszen az könnyen „rendpártisághoz” vezetne. Ami szerintük „szélsőséges” gondolat.

A kormány azt hazudja, hogy a rendet már „két hét alatt” megteremtették, a liberálisok szerint meg a rend nem is olyan fontos, sőt veszélyes.

Mi viszont azt valljuk, hogy a rend a legalapvetőbb emberi igény. Solingenben, Budán és Borsodban is. Akit pedig az állam nem véd meg, annak joga van megvédenie magát. És ezt a jogot ki fogjuk harcolni minden magyar embernek.