Szavak helyett mi a tettekben hiszünk!

A Jobbik-Konzervatívok üdvözli, hogy Magyar Péter is felismerte, amit politikai közösségünk már bő egy évtizede: miszerint csökkenteni kell az élelmiszerek általános forgalmi adóját.

Mi a Jobbiknál azonban a szavaknál sokkal inkább hiszünk a tettekben, éppen ezért dolgozunk, és nyújtottunk be számtalan erre irányuló javaslatot ebben az ügyben, méghozzá 2012 óta. A munkát pedig minden eszközzel folytatni fogjuk!

Mindig örömmel tapasztaljuk, ha egy másik politikus vagy párt, ugyan „picit” megkésve, de csatlakozik ahhoz a vonalhoz, amit a Jobbik képvisel, vagyis a magyar emberek mindennapjainak jobbá tételét tűzi ki céljául. Egy olyan helyzetben azonban, mint a mostani, a szavakkal maximum tiszavirágéletű népszerűség érhető el, a magyar emberek javát szolgáló eredmény nem.

A Jobbik éppen ezért hangzatos szavak helyett továbbra is tettekkel fog előrukkolni ebben és minden más ügyben is, mert ez a magyar nemzeti érdek!