Mi fennen hordjuk a lyukas zászlót!

Saját hazájukban szabadon élni akaró magyar hazafiak mentek az utcára 1956-ban, ezért a Jobbik szembeszáll minden olyan kísérlettel, amely utólag akarja a történelmet meghamisítani, legyen ez egy orosz tankönyv, ahol fasiszta csőcseléknek hívják '56 hőseit, vagy legyenek ezek fideszes karrier-hazafiak.

1956 forradalma győzött, hiszen eredményeként többpárti nemzeti egységkormány alakult, amelynek szabadságharcát aztán csak a szovjet-orosz túlerő és a moszkovita árulók együttműködése tudta leverni.

Nagy veszteség volt az országnak a forradalom után Nyugatra távozó sok százezer magyar exodusa. 1956 szabadságharcosainak vérével íródott az a szabadság, amely a keleti blokk "legvidámabb barakkjává", a többiekhez képest legszabadabb államává tette Magyarországot a hetvenes-nyolcvanas évekre. 34 évvel a rendszerváltoztatás után azonban még mindig nem abban a szabadságban és jólétben élnek a magyar polgárok, amit a 21. században egy európai uniós tagállamban megérdemelnének. Nem feledhetjük a hősöket, a százezreket, akik elmenekültek hazájukból és azt sem, hogy a forradalmárok kiállásának következtében már soha nem mert a Szovjetunió úgy bánni hazánkkal, mint a többi szocialista országgal.