Ne legyenek lőfegyverek és szamurájkardok a magyar utcákon!

Augusztus 10-én szombaton a délutáni órákban Ercsiben egy nagyobb csoport megtámadott egy másik családot, akiken azt kérték számon, hogy fel merték jelenteni őket a korábbi atrocitások miatt. Az eset tömegverekedésbe torkollott, melynek során jó néhány lövés is eldördült, többen pedig megsérültek. Egy 10 éves kislány fog-, arc- és koponyatörést szenvedett.

Adorján Bélával együtt úgy véljük, hogy ez annak a következménye, hogy az Orbán-kormány rettenetesen módon kezeli a közbiztonság kérdését, rettenetes módon kezeli a magyar rendőrség állapotát, és ez által rettenetes módon kezeli a magyar emberek biztonságérzetét.

Elnökünk rámutatott: Magyarországon újra elharapódzott a prostitúció , Magyarországon elharapódzott újra a drogkereskedelem. Ez az eset a bizonyíték rá, hogy Magyarországon megjelent a fekete fegyverkereskedelem is.

A Jobbik azt követeli, hogy minél előbb foglalkozzon az Orbán-kormány ezzel az üggyel, illetve hívjanak össze rendkívüli parlamenti ülést. Adorján Béla pártelnök leszögezte: a Jobbik kötelességének érzi, hogy ezzel és az ehhez hasonló ügyekkel foglalkozzon.